Registrace

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. (Zákon o ochraně osobních údajů) zaručujeme ochranu Vašich osobních údajů před zneužitím.

Jako registrovaný uživatel webu deti.mensa.cz zadáváte při registraci své osobní údaje (jméno a příjmení, e-mail, město, ulice, PSČ). Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci uživatelů a používáme je výhradně pro potřeby administrace webu deti.mensa.cz.

Veškerá Vámi zadaná data považujeme za důvěrná. Mensa ČR neprodává, nepronajímá ani jinak neposkytuje Vaše data žádné třetí straně.

Registrací na webu deti.mensa.cz získáte některé výhody, z nichž zřejmě nejvýznamnější je přístup k čerstvým informacím v oblasti nadaných dětí a do diskusního fóra. Registrovaným uživatelům zasíláme e-mailem občasné novinky nebo upoutávky na nadcházející akce. Než začnete vyplňovat následující formulář, prosím rozmyslete si předem, zda chcete žádat o roli „redaktor (učitel, vedoucí)“ nebo „dítě/rodič“:

  • Role „redaktor (učitel, vedoucí)“ je vyhrazena vedoucím klubů, učitelkám NTC školek atd. Redaktor je oprávněn měnit veškeré informace o svém pracovišti, přidávat fotografie, soubory, články apod.
  • Role „dítě-rodič“ je určena široké veřejnosti (tj. především dětem a jejich rodičům); uživatelé s touto rolí mají mj. přístup k souborům a fotografiím „svého“ klubu, který neregistrovaní uživatelé nemají.

Důležité upozornění: Protože každý nový uživatel získá poměrně rozsáhlá oprávnění, musí každou novou registraci nejprve schválit administrátor webu, kterému bude přihláška zaslána v kopii. Omlouváme se tímto za mírné zdržení registračního procesu, ale jedině tento postup zaručí, že k Vašim údajům, fotografiím atd. se nedostane automaticky kdokoli.

Prosím zadejte korektně následující údaje:

 Osobní údaje 
Přihlašovací údaje
E-mail:
Heslo:
Ověření hesla:
Osobní údaje
Titul před jménem:
Jméno:
Příjmení:
Titul za jménem:
KONTAKTNÍ ÚDAJE
Telefon: Telefonní číslo prosím uvádějte ve tvaru +420 xxx xxx xxx
Mobil: Telefonní číslo prosím uvádějte ve tvaru +420 xxx xxx xxx
Druhý e-mail:
Ulice:
Město:
PSČ:
Země:
Osobní URL:
Anotace:
Popište prosím stručně svou úlohu či pozici v souvislosti s Vaší prací s nadanými dětmi.
Požadovaná role:
Pracoviště:
Zvolte prosím školu, školku nebo klub, do které(ho) chodí Vaše dítě (jste-li rodič) nebo kde působíte jako učitel či vedoucí.
TIP: Ještě než vyplníte toto políčko, můžete se podívat na kompletní Seznam všech klubů, škol a školek spolupracujících s Mensou ČR.
* takto označené položky jsou povinné